Nuffnang

Wednesday, January 11, 2012

is it SINGLE is cool?

hi, to everyone!


let's go through...
Ade kawan se-sekolah, se-kolej, even sedara mara jugak tanya.
"dah ade boifren ke"
and my answer is "NO"
ramai yang mushkil wif dats answer.
hmm.. so what?
i think at my class only me the one who is single. 
(wuwuwu. bangga)

sometimes, i also peliks dengan manusia-manusia ni
macam mana la diorang ni start the relationship?
takkan la, dengan sekali ushar dah tersangkut terus kapel kot.
even, kalau ade lelaki lelaki kat tepi jalan yang tak bertamadun pun boleh cair ka?
eii, not my taste la.

ekceli, ade jugak la kawan kawan ni nk tolong rekemenkan kenalan diorang..
tapi, hmmm... ntah la, tak berminat plak aku.

Let's the love come itself

tak sabar nak tau,
who is my partner?
when it will come?
adekah menepati citarasa?
atau adekah akan dibutakan dengan cinta walaupun tidak menepati kriteria
oh, lelaki idaman???

anyway, stay tune.
hahaha


2 comments:

cik yana said...

sy single poeber jgk dlm kelas tu wahai lolita :))

p/s : kod kt bwh ni off kn.susa la nak komen camneh.byk keje jdnye

amy azuha said...

aha that true...love come itself...:))