Nuffnang

Sunday, June 17, 2012

Enjoyed the Nurses Day

Assalamualaikum

Hi readers. Emm, tak tau macam mana nak mula. hehe. tapi aku nak share pasal Nurses Day and family day yang dibuat secara santai di PCB Resort hari khamis lepas, sebelum kitorang semua pergi ke clinical posting.


So, banyak la aktiviti outdoor yang dibuat. 
jommm layannnn pitcha nie okes ^_^
-
-
-
-
-

- this is my team. Oyeah. go purple go. haha. actually, it's divided by mentor mentee k.
dengan temanye "tunjuk ajar ku siput... sedut...." kikikiki


- okey, semua dah kumpul kumpul. So, bley start la erk...


- yang depan skali tu pakcik driver bas kolej. pak cik erk, bukan abang...
diorang pun join aktiviti jugak. 
haaa.. tengok dah menang. huhu


- kiri : norlida syaeran. kanan : akidah



selain tu, indoor game pun ade jugak. macam macam aktiviti la adenye.
kau nak ape? cakap jeeee....
koir, nasyid, fashion show, dance dangdut, Kpop dance, nyanyi berduet, dikir barat, berlakon spontan, haaa ape lagii?? semua ade erk. Kau ade?!

Aku pun ade join gak aktiviti tu. ce teka?? hehe. aku join fashion show je. kalau dah giler glamer tuh, tetap giler glamer. bahahaha. fashion show ni yang spesific kepada hijab. So, aku sebagai fashion designer la untuk hari tu. Eh, kau pandai ke nak design segala nie. hahaha. 
aku peduli apenyeeee???



jom la layan pitcha nie.
-
-
-
-
-


She - incharge untuk arranged cara berjalan, suruh model buat muka sombong, riak, takabul. hahaha. lawak giler.
and me - incharge untuk mereka gaya tudung untuk retis kita. wehuuu


ni dia. did you belive it? aku main bantai je, belit tanpa hala tuju.muahaha.
 asalkan tak tercekik leher anak orang dah.


okey. photographer kita snap dulu before our turn coming.


our top models


surprisee.. ini kita kasi gimmic sket. audient ingat cuma ade fashion show for hijab je. tak sangka plak keluar hot couple kat our college yang menggayakan busana pengantin.
helooo. MOTIF???


show yang hampir selesai


alhamdulillah. settle jugak. show yang mendapat sorakan paling gemuruh.
phewiiitttttt.
okey. tahniah. semua terbaikkkkk -,-




designer yang tak cukup inci bersama model yang ala ala kak hana terjemah. huhuhu
cun you ols


 k-pop dance. i think lagi nampak kpop kalau pakai legging wif short skirt.


our retis nasyid


retis duet. tak tau nyanyi lagu ape sebab tengah busy prepared for our turn.


video

korang bley la layan video nie.




We are so enjoyed with the day. Korang yang tak join tu agak rugi okey.

Thanks, for reading this entry :)