Nuffnang

Tuesday, July 12, 2011

mood : happy happy hapy

hmm..mesti u ol pelik kenapa i triple happy kan?

Yesterday, i pegi kolej for briefing posting. Sebelum datang briefing tu, mind set dah feeling dapat tempat posting yang jauh jauh. Bila tengok name list kat notice board.. whOhoO!!! sangat gembira.  Adakah i happy sebab dapat tempat posting yang jauh??? ahahaha. u're wrong! am happy becoz sepanjang posting sekitar dua bulan ni i dapat kat hometown jer.huhu. Apa yang penting dapat menyambut bulan Ramadhan kat tempat sendiri. best woh!

antara sebab sebab kenapa best posting di tempat sendri :
  1. tak payah susah susah nak packing barang barang.
  2. jimat kos.
  3. dekat ngan famili. (every weekend bley balik rumah. hehe.)
  4. every weekend bley balik berbuka kat umah.
  5. nak pegi bazar ramadhan dah tau kat mane.
  6. bley pegi smayang terawih, walaupun cuma dua kali semingu.
  7. bila cuti hari raya bley balik awal.huhu
  8. senang nak buat rujukan kalau kena buat case study ke hape. sebab buku rujukan banyak kat hostel. (klu posting jauh2 x kan nak angkut semua tu kan?)
  9. seperti yang dah sedia maklum, c.i kat sini very nice. ^_^
Alhamdulillah, sangat bersyukur...

4 comments:

cik yana said...

sebelum cmmnt ni nk kasitaw .. sila ttp anda pnye word verification tu dear ..

nti senang la i nak komen lagi !!

1) amatlah jeles sbb u dpt posting area ur hometown je

2) u x pyh pk sal nk blk raya

3) wahhh i redha u dgn admin utk sem ni T_T
hon

Fatin Hidhayah said...

cik yana : word verification??? x phm la. nk buat camne? excuss me! poin no (3) tu i x phm laa..

~CahayaDinie~ said...

..dnie pOm nak kOmen gak..
1)tahniah sebab dapat kat hOmetOwn jer..

2)FYI,dnie kene pOsting kat JOHOR dOo..!!!!

3)uwaaa...!!!!xnak pergi...xnak pergi...!!!!

Fatin Hidhayah said...

Dinie : hehe. tQ.
Ala, nk wat cemane.. terpaksa jgk lah dear..