Nuffnang

Tuesday, August 9, 2011

the bziest day

This is my fourth week i posting. Memang bizi memanjang. Ade je new case everyday. Actually, good job there. i like. Yang tak bestnye, ade sorang sister neh memanag suka membebel ( dah la klu membebel tuh satu ward bley dengar ) memang tak leh blah la mak cik neh. x bleh tengok orang senang sket, dah la suka mengarah, suka cari salah orang jer, ape ape hal sume student yang kena. Memang tension lah keje ngan orang cam neh. spoil orang punye mood je. BP set yang oto memang dorang sorok. Tak nak bagi student guna oto set. sume pakai manual. Memang tak dinafikan memang bagus guna yang manual bley improve our skill tapi agak agak ah. Dah la patient ramai kemain. Hari ni rase pelik plak sebab ward bebas dari suara sumbang. Tak tau kenapa dia tak membebel ari neh. menopause agaknye.hehe. Lantaklah suka ati dia nak buat ape. Hopefully besok pon dia menopause jugak.hahaha. Aman dunia. Seriusly memang tak stress buat keje ari ni. Sebab tak der orang push. Over all, i'm happy praktikal dekat ward itu. huhu
renungan bersama : susah kalau ade orang gila kuasa dalam dunia neh.

2 comments:

cik yana said...

haha kesian yuk ..
act kalo die menopous trus ari2 pon xpe. xla menyusahkan yg lain t ..
^______________^

Fatin Hidhayah said...

cik yana: hehehe.yela. ape yg pnting, next week dah x jumpa dia dah. harap2, nxt week is better la yer. :)